GİZLİLİK VE GÜVENLİK

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AÇIKLAMA VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Değerli Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz ve Üyelerimiz,

Takı Kuyumculuk, ziyaretçilerinin, müşterilerinin ve üyelerinin kişisel verilerine ve bundan doğan haklarına büyük önem vermektedir.

Bu sebeple, Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) m. 10’dan doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları ziyaretçilerimiz, müşterilerimizin, üyelerimizin ve 3. kişilerin dikkatine sunarız.

Takı Kuyumculuk, işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama Metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.

Bu metinde:

– Meridyen Sarrafiye Mücevherat ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi (‘’Takı Kuyumculuk’’) mağazalarını (“Mağazalar”) ziyaret etmeniz ve/veya Mağazalar’dan alışveriş yapmanız,

– takikuyumculuk.com internet sitesini (“Site”) veya cep telefonunuza indireceğiniz Takı Kuyumculuk uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanarak Site’yi ziyaret etmeniz, Site’den alışveriş yapmanız veya Site’ye üye olmanız (“Site Üyesi”),

– Sipariş hattımızı (whatsapp, instagram vs.) kullanarak alışveriş yapmanız,

– Ticari iletişim kanalları ile genel ve/veya kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasını kabul etmeniz,

Halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin aydınlatma metni, açık rıza vermek istemeniz halinde vereceğiniz açık rıza beyanları ve Site veya mobil uygulamamızı ziyaret etmeniz halinde kullanılan çerezlere ilişkin bilgilerin yer aldığı çerez politikamız yer almaktadır.

Sizler tarafından verilen ve taraflarından edinilen bilgilerin ve işlemlerinin güvenliği için gerekli önlemler, bilgi ve işlemin mahiyetine göre Şirketimiz veya ilgili kuruluşca sistemlerde, teknolojik imkanlar ve maliyet unsurları dahilinde, uygun teknik ve idari yöntemler ile alınmıştır.

1) Aydınlatma Metni

Takı Kuyumculuk’un kişisel verileri toplamasının yasal dayanağı nedir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmelik ve Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik, kişisel verilerin işlenmesi ya da korunması ile ilgili hükümler içermektedir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ise, kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliği ile ilgili birtakım yaptırımlar öngörmüştür.

Takı Kuyumculuk olarak, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği çerçevesinde sizlerle kuracağımız sözleşmelerden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve en iyi hizmeti verebilmek amacıyla siz ziyaretçilerimiz, müşterilerimiz ve üyelerimizin kişisel verilerinin işlenmesine ihtiyaç duymaktayız.

Hangi kişisel verileriniz işleniyor?

– Güvenlik kamerası görüntülerinizi Mağazalar’da gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı siz, Takı Kuyumculuk ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak ve adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla işliyoruz.

– Lokasyon ve mağaza ziyaret bilgileriniz,

– Kimlik bilgileriniz (ad, soyad)

– Adresiniz,

– İletişim bilgileriniz (telefon numarası, e-posta adresi)

– Alışveriş Bilgisi (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli (kredi kartı, nakit)  ve ödeme detayları),

– Alışverişinizi kredi kartı ile yapmanız halinde Kredi kartı bilgileriniz,

– Faturada bulunmasını istemeniz haline (TC kimlik numarası, vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri)

– Pazarlamaya esas bilgileriniz (Doğum tarihi, cinsiyet bilgisi, Site kullanımları, alışveriş alışkanlıkları, adres, demografik üye/kullanıcı/müşteri bilgileri, her türlü ürüne ve hizmete ilişkin alışveriş alışkanlığı-tercihler, yararlanılan kampanya, , anket vb.leri ile içerikleri, fatura içerikleri, ödeme yöntemleri (nakit, kredi kartı vs.) ve ödeme detayları (taksit miktarı vs.) , eski ve yeni cep/ev/iş telefon/faks numaraları, mail adresleri, elektronik ticari ve sair iletişimlere yaklaşım-aksiyonlar, tanımlama bilgileri (çerez, web tarayıcı işaretleri-bilgisi, IP, beacon, kablolu-kablosuz ağ bağlantı bilgisi vb), reklam tanıtıcısı bilgileri, Mobil Uygulama üzerinden konum paylaşım izni verilmesi halinde konum verileri)

Kişisel verileriniz hangi amaçlarla kullanıyor?

Bilgilerinizi paylaşmanız sizlere ürün ve hizmetleri gerektiği şekilde sunabilmemize, daha duyarlı hizmet vermemize ve internet sitelerimizi iyileştirmemize imkan tanıyacaktır. Bizimle paylaştığınız veya otomatik olarak sizden topladığımız verileriniz aşağıda sayılanlarla sınırlı olmamak üzere;

– Ziyaretçilerimize, Müşterilerimize ve Üyelerimize, kişiselleştirilmiş hizmetler sunmak ve kullanıcı tecrübesini daha kaliteli hale getirerek kullanıcı memnuniyetini arttırmak,

– Ziyaretçilerimizin, Müşterilerimizin ve Üyelerimizin, bize izin verdiği ölçüde onlarla iletişime geçmek, hizmet ve kampanyalarımızdan haberdar etmek,

– Takı Kuyumculuk web sitesi ve mobil uygulamalarının teknik açıdan fonksiyonlarını izlemek ve gerektiği gibi çalışmasını sağlamak,

– Ziyaretçilerimizin, Müşterilerimizin ve Üyelerimizin Takı Kuyumculuk web sitesi ve mobil uygulamalarından ücretsiz olarak yararlanmasını sürdürebilmesi için reklam satış amaçları ile kullanmak,

– Size yayınlarımızı göndermek,

– Elektronik posta ile bülten göndermek ya da bildirimlerde bulunmak,

– Sorularınızı cevaplamak ve etkin bir müşteri hizmeti sunmak,

– Size yeni hizmetlerimiz hakkında bilgi vermek,

– Takı Kuyumculuk web sitesi ve mobil uygulamaları veya iş birliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak,

– Ziyaretçilerimizin, Müşterilerimizin  ve Üyelerimizin kimliğini ifşa etmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanmak,

– Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve Takı Kuyumculuk web sitesi veya mobil uygulamaları içerisinde çıkabilecek sorunları ivedilikle gidermek,

– Ziyaretçilerimizin, Müşterilerimizin ve Üyelerimizin tecrübesini analiz ederek hizmetlerimizi geliştirmek ve iyileştirmek, içerik ve ürün çeşitliliğini arttırmak,

– Sizinle hizmetlerimiz ile ilgili bu kapsamda iletişim kurmak (anlık mesaj, elektronik posta, sair çevrimiçi ve çevrimdışı mesaj/anlık bildirimler (push notifications)), tercih ve beğenileriniz doğrultusunda size seçenekler sunmak, gerekli görülmesi halinde, teknik altyapı problemleri ile karşılaşmanız durumunda sizlere teknik destek vermek, izlediğiniz ürünler ile ilgili güncel gelişmeleri ve ürün önerilerini sizinle paylaşmak;

– Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili teknik ve hukuki tedbirleri almak (örneğin hukuka aykırı içerik paylaşılmasını önlemek)

– Eğer sunduğumuz hizmetleri mobil cihazınızdan veya mobil uygulama üzerinden kullanıyorsanız coğrafi konum bilgilerinizi paylaşmanız sizden istenebilir. Böylelikle hizmetlerimizi kendi dijital platformlarımızla veya üçüncü kişiler ile iş birliği yaptığımız hallerde bu platformlarda da konum bilgilerinizi kişiselleştirmek ve coğrafi konumunuza (geolocation) ait bilgileri paylaştığınız durumlarda, bulunduğunuz bölge veya ülkeye göre size içerik veya içerikle ilgili bağlantılı reklam ve hizmetler sunmak, ihtiyaçlarınıza hızlı cevap vermek ve çözüm önerileri üretmek,

– Ziyaretçilerimizin, Müşterilerimizin ve Üyelerimizin Takı Kuyumculuk web siteleri ve mobil uygulamalarından ücretsiz olarak yararlanmasını sürdürülebilmesi için reklam satışı amaçlarıyla kullanılmaktadır

Kişisel verilerinizi toplamamızdaki hukuki sebebimiz nedir?

Takı Kuyumculuk  olarak kişisel verilerinizi ; Mağazalarda bulunan güvenlik kameraları ile, Mağazalarımızda bulunan cihazlar aracılığıyla, Mağazalarda sözlü olarak satış danışmanlara beyan ettiğiniz bilgilerin bu kişilerce sistemlerimize kaydedilmesi, Mağazalar, Site , telefon sipariş hattı ya da Mobil Uygulama üzerinden yaptığınız alışverişlerin veya üyelik işlemlerine ilişkin paylaştığınız bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, sabit-mobil nitelikli internet ve iletişim cihazlarınızın ve/veya mobil uygulamaların muhtelif ortamlarda ve yerde kullanımlarından oluşan/edinilen verilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Mağaza, Site , Telefon Sipariş Hattı ve Mobil Uygulama üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt ve davranışsal işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, telefon yoluyla sizinle iletişim kurulması esnasında vermiş olduğunuz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi veya Mağazalarda yazılı olarak kişiselleştirilmiş/ticari iletişim izni vermeniz ile otomatik olan veya olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

Takı Kuyumculuk olarak kişisel verilerinizi; Site, Mağazalar, Telefonla Sipariş Hattı ve Mobil Uygulama üzerindeki üyelik ve satış süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması”, “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; mağazalarda güvenlik kameraları ile kayıt yapılmasına ilişkin olarak “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “hakların tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin ve aktarmanın zorunlu olması” hukuki sebeplerine; kişiselleştirilmiş/ticari iletişime  ilişkin olarak ise vereceğiniz açık rıza hukuki sebeplerine dayanarak topluyoruz.

Kişisel verileriniz paylaşıyor mu?

Toplanan kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ve 6698 sayılı Kanun ve diğer yasal mevzuattan kaynaklanan sebepler ile sınırlı olmak üzere;

– Bilişim teknolojileri, pazarlama faaliyetleri, ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. hizmetlerini almak, kişisel veri toplama süreçlerinde ürün ve hizmet desteği almak gibi amaçlarla Takı Kuyumculuk’un yurtiçi ve /veya yurtdışında bulunan iş ortakları ve hizmet sağlayıcılarıyla (çağrı merkezi, cihazlar aracılığıyla kişisel veri toplama hizmeti, pazarlama danışmanlığı, veri tabanı, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, danışmanlık, vb. hizmeti veren firmaları ile) veya yurtiçindeki iş ortaklarımızın sunucularının yurtdışında olması nedeniyle yurtdışı ile,

– Site, Mobil Uygulama ve Sipariş hattımız üzerinden yaptığınız alışverişlerinizin ve diğer her türlü ürün taleplerinizin size gönderilmesi amacıyla kurye ve kargo hizmeti aldığımız iş ortaklarımızla,

– Yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara,

– Ödemenizi kredi kartı ile yapmanız halinde kredi kartı bilgilerinizi, Takı Kuyumculuk tarafından kaydedilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayan üçüncü kişilere aktarmaktayız.

Üçüncü kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan üçüncü kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve üçüncü kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden Takı Kuyumculuk sorumlu değildir.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google <a href=”https://policies.google.com/privacy”>Privacy Policy</a> and <a href=”https://policies.google.com/terms”>Terms of Service</a> apply.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan doğan haklarınız nelerdir?

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda düzenlenen yöntemler ile Takı Kuyumculuk’a iletmeniz halinde, Takı Kuyumculuk talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 gün içerisinde talebi sonuçlandıracaktır.

Veri sahipleri, 6698 sayılı Kanun kapsamında, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

– Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

– Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

– Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

– Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

– Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

– Kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hale getirilmesine ilişkin diğer kanunlarda yer alan hükümler saklı kalmakla birlikte, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuata uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde, kişisel veriler re’sen veya ilgili kişinin talebi üzerine veri sorumlusu tarafından silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Söz konusu şartlar çerçevesinde, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

– (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

– İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler ile analiz edilmesiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

– Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde, zararın giderilmesini talep etme hakkına sahiptir.

Takı Kuyumculuk olarak internet sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya internet sitemize yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla, işbu metnin hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel açıklama ve gizlilik politikasına ilişkin metin internet sitemizde yayınlanması ile birlikte yürürlük kazanacaktır.

Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak  Takı Kuyumculuk’a  aşağıda belirtilen iletişim kanallarından iletebilirsiniz (İlgili talebin yasalar gereği belirli bir prosedürde yapılması gereken hallerde söz konusu prosedüre uyulması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Adres: Paşa Mah Tahirün Cad. 14 Sok. 61/A, 45200 Akhisar/Manisa

Telefon: 0236 414 19 56

E-Posta: info@takikuyumculuk.com

İnternet Adresi: www.takikuyumculuk.com

2) Çerez Politikası

www.takikuyumculuk.com web sitesine, Takı Kuyumculuk mobil uygulamasına,  telefonla sipariş hattına veya mağazalarımızda müşterilerimizin verdikleri veriler, müşterilerimizin rızaları ve mevzuat hükümleri uyarınca Takı Kuyumculuk tarafından işlenmektedir.

Takı Kuyumculuk olarak; Mobil Uygulama ve Site kullanımlarına ilişkin istatistiksel çalışmaların yapılması, hedeflenmiş reklam/tanıtımların yapılması ve etkin bir müşteri deneyimi yaşamanızı sağlamak amacıyla Mobil Uygulama ve Site’de muhtelif türde çerezler kullanılmaktadır.

Çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesine olanak tanıyan, çoğunlukla harf ve sayılardan oluşan bir dosyadır.

www.takikuyumculuk.com çerezleri; günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar.

Oturum çerezleri (session cookies) ve kalıcı çerezler (persistent cookies) olmak üzere sitelerimiz genelinde iki tür çerez kullanmaktayız. Oturum çerezleri geçici çerezler olup sadece tarayıcınızı kapatıncaya kadar geçerlidirler. Kalıcı çerezler siz silinceye veya süreleri doluncaya (bu şekilde çerezlerin cihazında ne kadar kalacağı, çerezlerin “kullanım ömürlerine” bağlı olacaktır) kadar sabit diskinizde kalırlar.

www.takikuyumculuk.com çerezleri; yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım parolanızı kaydeden ve web sitesi/mobil uygulama oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve web sitesi/mobil uygulamaya daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.

www.takikuyumculuk.com web sitesine nereden bağlandığınız, web sitesi/mobil uygulama üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı nasıl kullandığınızın ölçümlenmesi dahil olmak üzere web sitesini/mobil uygulamayı nasıl kullandığınızı tespit etmek için kullanır.

www.takikuyumculuk.com web sitesi çerezleri ayrıca; arama motorlarını, web sitesi, mobil uygulamasını ve/veya web sitesinin reklam verdiği internet sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek için “reklam teknolojisini” devreye sokmak amacıyla kullanabilir. Reklam teknolojisi, size özel reklamlar sunabilmek için web sitesine/mobil uygulamaya ve web sitesinin reklam verdiği web sitelerine/mobil uygulamalarına yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken, web sitesinin sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. Takı Kuyumculuk ayrıca Google, Inc. tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, çerezleri kullanıcıların web sitesini, mobil uygulamayı ve/veya mobil sitesini nasıl kullandıklarını istatistiki bilgiler/raporlar ile analiz etmek amacıyla kullanır. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect

Mobil uygulamada çerez yerine ilgili uygulamanın SDK’sı (Software Development Kit) kullanılmaktadır.

Aşağıdaki yöntemleri kullanarak çerezlere izin verme ve reddetme imkanını kullanabilirsiniz:

Google Chrome : Tarayıcınızın adres bölümünde yer alan, “kilit işareti”ni tıklayarak, “Çerezler” sekmesinden çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.
Internet Explorer : Tarayıcınızın sağ üst bölümünde yer alan “Araçlar” bölümünden güvenlik sekmesini tıklayarak “izin ver” veya “izin verme” şeklinde çerezleri yönetebilirsiniz.
Mozilla Firefox : Tarayıcınızın sağ üst köşesinde yer alan “menüyü aç” sekmesini tıklayınız. “Seçenekler” görselini tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” butonunu kullanarak çerezleri yönetebilirsiniz.
Opera : Tarayıcınızın “Tercihler” bölümünde “Gelişmiş”i seçerek “Çerezler” bölümünden çerez yönetimini yapabilirsiniz.
Safari : Telefonunuzun “Ayarlar” bölümünden “safari” sekmesini seçip, “Gizlilik ve Güvenlik” Bölümünden tüm çerez yönetiminizi yapabilirsiniz.

Yukarıdaki seçeneklerin yanı sıra; tüm çerezler hakkında bilgi sahibi olmak ve çerez yönetimi için: https://www.allaboutcookies.org, https://www.youronlinechoices.eu/ adresini ziyaret edebilirsiniz, veya “Privacy Badger” uygulamasını kullanabilirsiniz (https://www.eff.org/tr/privacybadger). Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

Takı Kuyumculuk’da yer alan çerezlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:

Cookie Service Provider Cookie İsmi Cookie Amacı Cookie Tipi Cookie Süresi
Google _ga Analytics cihaz bilgisi – Google Tag Manager sisteminde yer alan uygulamarın kullanması için Persistent Cookie 2 Yıl
Google _gaexp AB testleri hakkında bilgileri tutan cookie – Google Tag Manager sisteminde yer alan uygulamarın kullanması için Persistent Cookie 85 Gün
Google _gid Kullanıcı tanımlama için Persistent 1 Gün
Yandex _ym_isad Reklam engelleme tespiti için Persistent Cookie 2 Gün
Yandex _ym_uid Kullanıcıları tanımlama için Persistent Cookie 1 Yıl
Takı Kuyumculuk AbTesting A/B Test yönetimi için kullanılan değer bu cookiede saklanmaktadır. Persistent Cookie 2 Yıl
Takı Kuyumculuk WebAbTesting Coklu A/B Test yönetimi için kullanılan değerler bu cookiede saklanmaktadır. Persistent Cookie 2 Yıl
Takı Kuyumculuk COOKIE_CookieLawInformationPermission Kişisel veri politikalarımıza ait izinler bu cookiede saklanmaktadır. Non Persistent Cookie Tarayıcı oturum süresi boyunca
Takı Kuyumculuk COOKIE_Popup Kullanıcıya gösterilen popuplar ile ilgili teknik veriler bu cookiede saklanmaktadır. Persistent Cookie 1 Saat
Takı Kuyumculuk COOKIE_TY.Entrance Login olmuş kullanıcıya ait bilgilerin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 1 Ay
Takı Kuyumculuk COOKIE_TY.FirstVisit Kullanıcının ilk ziyaret bilgisinin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 1 Ay
Takı Kuyumculuk COOKIE_TY.UserAlreadyLogged Kullanıcının hali hazırda login olup olmadığı bilgisinin saklandığı cookiedir. Non Persistent Cookie Tarayıcı oturum süresi boyunca
Takı Kuyumculuk COOKIE_uic Login olmuş kullanıcıya ait access token olmayan demografik bilgilerinin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 30 Dakika
Takı Kuyumculuk COOKIE_UserAlreadyLogged Kullanıcının hali hazırda login olup olmadığı bilgisinin saklandığı cookiedir. Non Persistent Cookie Tarayıcı oturum süresi boyunca
Takı Kuyumculuk COOKIE_UserTypeStatus Kullanıcıların statulerinin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 12 Saat
Takı Kuyumculuk hvtb Bir kullanıcının daha önce Takı Kuyumculuk’u ziyaret edip etmediği bilgisini veriyor Persistent Cookie 2 Yıl
Takı Kuyumculuk pid Kalıcı olarak kullanıcıya verilen ID nin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 1 Yıl 354 Gün
Takı Kuyumculuk sid Kullanıcıya ait session ID değerinin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 30 Dakika
Takı Kuyumculuk SiteHash Cookielere ait hash bilgisinin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie 7 Gün
Takı Kuyumculuk VisitorTypeStatus Ziyaretçilerin statulerinin saklandığı cookiedir. Persistent Cookie Tarayıcı oturum süresi boyunca
Qualaroo ki_r Kişinin siteye indiği referrer cookiesi, document.referrer’dan gelir. Persistent Cookie 5 Yıl
Qualaroo ki_t Anket zaman damgaları ve görüntüleme sayılarının bulunduğu cookiedir. Persistent Cookie 5 Yıl
Takı Kuyumculuk NSC_QDJUFTU-IUUQT-XXX.USFOEZPM.DPN Netscalerda tüm gruplarda aynı session üzerinden ilerlemek için sticky session bilgisinin saklandığı cookiedir. Session Cookie Tarayıcı oturum süresi boyunca
Marketing utmCampaign30dtemp2 Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini 30 gün tutmak Persistent Cookie 1 Ay
Marketing utmCampaignGO5d Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini affiliate kampanyaları için 5 gün tutmak Persistent Cookie 5 Gün
Marketing utmCampaignLT30d Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini 3 ay tutmak Persistent Cookie 1 Ay
Marketing utmMedium30dtemp2 Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini 30 gün tutmak Persistent Cookie 1 Ay
Marketing utmMediumGO5d Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini affiliate kampanyaları için 5 gün tutmak Persistent Cookie 5 Gün
Marketing utmSource30dtemp2 Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini 30 gün tutmak Persistent Cookie 1 Ay
Marketing utmSourceGO5d Kullanıcı ziyaret kanalı kayıt bilgisini affiliate kampanyaları için 5 gün tutmak Persistent Cookie 5 Gün


3) Açık Rıza ve Ticari İletişim İzni Beyanları

Yukarıdaki aydınlatma metninde detaylı olarak açıklandığı üzere, kişisel verilerinizin işlenmesi için açık rızanızın gerektiği ve/veya size yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulabilmesi için ticari iletişim izninizin gerektiği hallerde, söz konusu izin ya da açık rızanızı; mağazalarımızda yazılı-imzalı verebileceğiniz gibi Site’de ve/veya Mobil Uygulama varsa dijital ortamda da verebilirsiniz.

Şöyle ki; yukarıdaki aydınlatma metninin size Mağazalarda/Site’de/Mobil Uygulamada basılı ortamda veya terminal/kasa ekranlarında yahut mağaza görevlilerine ait tablet, cep telefonu ekranlarında ya da beyan edeceğiniz cep telefonunuza kısa mesajla gönderilen linkte bilginize sunulmasından sonra, uygun bulmuş iseniz, bilgilerinizin doğruluğunu sözlü olarak veya ekranda ya da dijital ortamda teyit ettikten sonra mağaza görevlimizin sizi bilgilendireceği işlemleri (prosedürüne ve tercihinize göre ekrandan ve/veya cep telefonunuzdan) yaptığınızda ilgili açık rıza/ticari iletişim izni verme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Kişiselleştirilmiş/Ticari iletişime ilişkin açık rıza/ticari iletişim izni beyanı

İstediğim her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, göndereceğiniz elektronik iletilerde belirtilen işlemi (red) yaparak ilgili ticari elektronik iletişimi durdurabileceğim, açık rızama dayanarak kişisel veri işlenen hallerde ise açık rızamı her zaman geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme süreçlerini durdurabileceğim hususlarında da bilgilendirildim/biliyorum.

Kişiselleştirilmiş/ticari iletişime ilişkin olarak kişisel verilerimin yukarıdaki aydınlatma metninde açıklandığı şekilde işlenmesine, aydınlatma metninde belirtilen ve Takı Kuyumculuk’un sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu üçüncü kişilere aktarılmasına, tarafıma Takı Kuyumculuk tarafından verdiğim iletişim bilgilerim ile ileride güncellemem halinde güncel iletişim bilgilerim üzerinden SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, , e-posta / mail, mobil app ve web üzerinden push, bluetooth, beacon, her türlü özel-genel ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile ticari elektronik ileti gönderilmesine İZİN VE ONAY VERİYORUM.